gumininja HQ Fórum szabályzata

utolsó frissítés: 2011.11.11.

The Elder Scrolls V. - Skyrim kapcsán
A témákörökben csak a regisztrált felhasználók nyithatnak új témákat. Kérnénk mindenkit, hogy egy új téma kreálásánál írjanak topikindító szöveget, lehetőleg bőven kifejtve a téma későbbi célját. Egyúttal kérnénk mindenkit, hogy előbb tájékozódjon, nincs e hasonló témakör már a fórumon. Amennyiben a moderátorok úgy ítélik meg, hogy a téma felesleges, vagy duplikáció, vagy értelmetlen, akkor a téma átkerül a lomtárba, majd onnan a későbbiekben törölve lesz. Amennyiben a téma indítója nem ért egyet a törléssel, kérem hogy forduljon ez ügyben EMAIL-ben az adminisztrátorokhoz.

A fórum egészére vonatkozóan:

A kitiltott látogatókon kívül bárki hozzászólhat bármelyik témához, a sikeres regisztrációt követően

A hozzászólások kapcsán lehetőleg tartózkodjunk a felesleges trágár kifejezésektől. Amennyiben szükségét érzi bárki is a vulgaritásnak, kérjük hogy várja meg, amíg ez elmúlik és csak utána szóljon hozzá a dolgokhoz. Rendszeres, figyelmeztetések ellenére is folytatódó káromkodás kitiltást von maga után.

Lehetőleg kerüljük a Fórumon oldalak reklámozását kereskedelmi céllal, kivéve, ha az szervesen kapcsolódik az adott témához, és/vagy közös érdeket/célt szolgál. A túlzottan önös érdeknek tűnő reklámozás bant von maga után, sz'al csak óvatosan a linkelgetéssel.

Tilos a fórumon bárkinek a másikat megsérteni. Tilos bármilyen előítéletnek, vagy faji megkülönböztetésnek a fórumon hangot adni. A fórumot használó összes felhasználónak egyenlő jogai vannak életkorától, tapasztalatától, hozzászólásai számától, informatikai hozzáértésétől, játékokban való jártasságától függetlenül.

Az avatarok és aláírások kapcsán szeretnénk kérni mindenkit, hogy ne éljenek vissza ezekkel, és ne használjanak olyan képeket vagy szövegeket, amelyek sérthetnek más embereket, népcsoportokat, vallásokat, stb. Egyszóval csak kultúráltan, mint eddig is ;)

KÉRNÉNK MINDENKIT, HOGY HASZNÁLJA A KERESŐT, MIELŐTT ÚJ TÉMÁT NYITNA, VAGY SOKADJÁRA KÉRDEZNE MEG VALAMIT ;) Előbbi esetben a moderátorok azonnal intézkednek, utóbbi esetben pedig kapsz választ, de hidd el, századjára leírni ugyanazt - nem menő már.

TILOS A FÓRUMON A WAREZ TÉMA, LEGYEN SZÓ AKÁR CSAK EGY CDKULCSRÓL! Ebben nem tudunk segíteni, és a moderátorok azonnal törlik a hozzászólást. (pl: honnan tudom letölteni? Merre van hozzá krekk? Miért nem megy a krekk? Stb. Lehet beszélgetni bármiről, de az ilyen, egyértelműen warezre vonatkozó kérdéseket mellőzzük)

Modok és/vagy játékkal kapcsolatos segédprogramok letöltéséhez lehet tippeket, oldalakat (ez esetben sem warez ftpk vagy siteok cimeit) kérni, de a "feltöréshez" vagy generált jelszavakkal/cdkulcsokkal való regisztráláshoz már ne itt kérjetek segítséget. Azt hiszem érti mindenki mire gondolunk: ez a fórum a beszélgetésre lett létrehozva, Elder Scrolls és általános, hétköznapi témák kapcsán, nem pedig illegális dolgok népszerűsítésére és kitárgyalására.

Mindennek megvan a maga fóruma és témája, ezért kérjük kerüljétek el az OFF-TOPIColást. Erre figyeljetek oda, mert sajnos néha bebecsúszik egy-egy eset.

A folyamatos offolást tapasztalva kicsit szigorítottunk a dolgokon 2005. május 20-tól. Először figyelmeztetjük hogy nem ne offoljon tovább, ám amennyiben úgy látjuk hogy nem használt, akkor bannoljuk az illetőt egy időre, hogy legyen ideje gondolkozni. A témákhoz nem kapcsolódó kommenteket pedig töröljük. Rengeteg hely van a fórumon, mindennek lehet találni megfelelő témát, ezért offolás mostantól sajnos komolyan vesszük. A fórum nyitva áll bárki előtt, inkább nyisson egy új témát, mint belerondítson egy másikba.

A FÓRUM SEMLEGES TERÜLET, POLITIKA MENTES. EZÉRT KÉRNÉNK MINDEN FÓRUMOZÓT, HOGY TELJES MÉRTÉKBEN KERÜLJE A POLITIKAI NÉZETEK PROPAGÁLÁSÁT, POLITIKAI NÉZETEK MEGVITATÁSÁT, SZIDÁSÁT VAGY DICSÉRETÉT! BÁRMI AMI A POLITIKÁVAL VAGY AZOK SZEREPLOIVEL KAPCSOLATOS, TILOS! AZ ILYEN TÉMÁK ÉS HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK, A VISSZAESO FÓRUMOZÓK PEDIG BANNOLVA. AKI POLITIZÁLNI AKAR, MÁS FÓRUMON TEGYE!

* * * * *

KITILTÁS, ÉS EGYÉB SZANKCIÓK: Ha a moderátorok úgy ítélik meg, hogy az adott fórumozóra nem lehet hatni a szép szóval, akkor az ő kérésükre az adminisztrátorok bannolhatják, felfüggeszthetik vagy törölhetik. Ezért kérnénk mindekit, hogy használja a fórumot rendeltetésszerűen, a szabályoknak megfelelően. Az elmúlt évekkel ellentétben, a fórum és a normális látogatók védelmében, hamarabb teszünk ilyen irányú lépéseket, ha a szükség úgy kívánja.

Ez a fórum a látogatókért van. Azért, hogy iskola/munka után kikapcsolódjon az ember. Azért, hogy ha kedvenc játéka, filmje vagy zenéje kapcsán értelmes beszélgetésre, vagy esetleg vitára vágyik, akkor azt megtehesse, kultúrált környezetben. Szeretnénk ezt a légkört biztosítani mindenki számára. Ezért aztán kérnék mindenkit, hogy ezt szem előtt tartva fórumozzon, és kérnék minden moderátort, hogy ezt szem előtt tartva moderáljon.

Köszönöm.

Jó szórakozást kíván a gumininja HQ csapata

Megosztás