oldal: 1 / 3

 

 

 

A kezdet kezdetén (írta: Zoenn)

Nos minden úgy kezdődik, hogy egy fárasztó nap után meggyötörten hajtjuk álomra fejünket és mit ad isten, az alvás közepén az életünkre tör egy fekete könnyűpáncélba öltözött bérgyilkos! Ha a karaktered még tapasztalatlan, bizony könnyedén elpatkolhat, így már a kezdet kezdetén véget is érhet a kaland. Ha valahogy legyűrted, ne habozz jelenteni a legközelebbi őrnél a merényletet és máris tisztán láthatod a dolgokat: az alak a Dark Brotherhood nevű klán tagja. Ha nem akarsz mindennapos életveszélynek kitenni magad, javaslom, porold le a kardod és számold fel ezt a pökhendi társaságot, mert ezek addig nem nyugszanak, míg te, Neverar reinkarnációja fűbe nem harapsz!

A szálak Ebonheartbe vezetnek! Itt meg kell keresnünk Apelles Matius-t, aki felvilágosít egy-két dologról, nevezetesen, hogy a Dark Brotherhood bázisa Morrowind fővárosában, Mournholdban van és nekünk is ide vezet az utunk. Egy bizonyos Asciene Rane el is teleportál oda minket, ha szépen megkérjük. Őt a Grand Council Chambersben találod.

Megérkezésünk után irány a bérgyilkosok bázisa, amit a Great Bazaarból nyíló csatornarendszerben találod. Ott keresd meg a Manor District- hez a bejáratot és innen már csak egy köpés a Moril Manor, a Dark Brotherhood székhelye. A mozgatórugó egy, Dandras Vules nevű gazember, az ő halálával véget vetettél a sorozatos inzultusoknak.

A főküldetések két szálon futnak: az első Almalexia küldetéssorozata, amit a templomban kapunk, a másik, pedig a királyt, Helsethet szolgálva kapjunk, először Tienius Delitiantól, majd a királytól. Érdemes a két oldal között lavírozva teljesíteni a küldetéseket, addig a pontig, amíg válaszúthoz érkezünk, hogy kit szolgáljunk tovább.

 

 Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.