2018. március 29. és április 2. között (csütörtök délutántól hétfő délutánig) idén is megrendezésre kerül a Jester's Festival, melynek ideje alatt egyetlen "nem játékos karakter" sem ússza meg, hogy átverjék vagy bolondot csináljanak belőle a kedves játékosok - feltéve, hogy érdekli őket csak az esemény ideje alatt megszerezhető extra jutalmak.

A fesztiválról részletesen már írtunk korábban, azóta szinte semmi sem változott, már ami a teendőket illeti - naponta felvehető küldetések során kell a Tamriel különböző pontjain megadott célpont(ok)ból bolondot csinálni, cserébe ajándékokkal (menentok, costumeok, receptek, dekorációs tárgyak, achievementek, egyedi címek, stb.) teli jutalom ládikát (Festival Box) kapunk. Hogy mit rejthet a ládika, azt a lapozás után szedtük össze.

A bevezető küldetést elvégezve (amelyet a Crown Storeban kell keresnünk) megkapjuk a Pie of Misrule süteményt, melyet elfogyasztva 100% extra XP-t kapunk 2 órán keresztül. Ha lejár, együnk újra!

Ismét előrkerülnek az egyszer fogyasztható vicces eszközök, tárgyak (fogfehérítő, stb.)

Két darab egyedi memento:
- A Cherry Blossom Branch
- Scintillator Memento (ez új, 2018-as jutalom)

Jester's Festivalhoz kapcsolódó "Housing" cuccok:
- Jester's Standard (a tavalyi zászló)
- Jester's Coffer nevű doboz, amelyből konfettit lő ki (ez új, 2018-as jutalom)
- Jester's Pavilion recept, amelyet megtanulva gyárthatunk az esemény helyén látható nagy sátrakat, pavilonokat (ez új, 2018-as jutalom)

Csak az esemény ideje alatt elérhető dekorációs cuccok (Achievement árusnál keresendő):
- Jester's Large Tree - egy nagy fa, 15 000 aranyért
- Small Tree - egy kis fa, 5 000 aranyért

Természetesen ha minden achievementet megcsináltunk, akkor ismét elérhető a korona, a Crown of Misrule, feltéve, hogy tavaly már nem szereztük be és persze a Royal Jester egyedi cím (utóbbit karakterenként kell megcsinálni, nem account szintű).

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.