A 2022. nyarán érkezett The Elder Scrolls Online - High Isle kiegészítő egyik fő újdonsága a játék a játékban jellegű Tales of Tribute kártyajáték volt, amelyet Tamriel szerte nem csak a lakosok ellen játszhatunk a füstös kocsmák mélyén, hanem a többi "hús-vér" játékossal is bármikor megmérkőzhetünk, akár kazuárként, akár ranglista pontokért. Ahogy az lenni szokott, ez a kártyajáték is olyan, mint a többi komplex rendszer, vagyis lesz, aki leül elé és fél óra múlva már átlátja az egészet, és lesz olyan, aki két hét múlva is a fejét vakarja, mert nem érti a szabályokat vagy a játék működését.

Ez utóbbi kategóriába tartoztam jómagam is egészen addig, amíg meg nem érkeztek az alábbi minden részletre kiterjedő ismertetők, melyeket @Mahhdy és @drobova készített, és amelyeket az alábbi linkekre (illetve a jobb oldali menüsorban a kép alatti szövegekre) kattintva tudtok elolvasni, a leírtakat értelmezni, majd végül a megszerzett tudást győzelemmé alakítani :)

A Tales of Tribute egy kétfős stratégiai, pakli-építő kártyajáték, amit bár – az alapok ismeretében – könnyű elkezdeni, igazán kiismerni és hatékonyan játszani már nehezebb feladat. - Mahhdy

A Tales of Tribute úmutatót ITT találod

A Tales of Tribute (én Mesék a tiszteletadásról-nak fordítanám, mert szebb így) névre keresztelt kártyajáték egy gyűjtögetős, pakliépítős játék. Gyűjtögetős, mert a lapokat, paklikat (az alapokat kivéve) össze lehet vagy kell gyűjteni és pakliépítő, mert magában a játékban a csaták alatt saját paklidat építed fel, amellyel aztán megpróbálod legyőzni az ellenfeled. - drobova

A Tales of Tribute leírást ITT találod

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.