A szokásosnál jóval lassabban zajlik most a folyamat. Szerencsére van egy Dávidunk, aki első kézből kapja az információkat és nem rest ezt megosztani velem, veletek. Az Imperial City-vel érkező új setek megszerzése nem a leggyorsabb folyamat, még a legnagyobb kockáknak sem, ezen kívül sok set működése zavaros, tesztelése folyamatban van, ezért telnek el hetek úgy, hogy pontos és jól kialakult build-ek továbbra sem jelentek még meg. Ennek ellenére egy laza útmutatót írok, merre induljatok el, amiből aztán ki tudtok hozni egy endgame képes buildet.

Ebben a cikkben és az útmutatóban sem teszem még közzé azokat, amelyek jelenleg jónak tűnnek, mivel még a következő 1-2 hétben változhat a dolog. Az viszont már biztos, hogy a trendeknek megfelelően, a kiegészítőhöz kapcsolódnak az új buildek.

A dps buildek általában az Valkyn Scoria (fejes, vállas), Androitness (nyalánc, öv), Cryodiil light (gyűrűk), Martial (kesztyű, cipő...), Torug (fegyver, mellpáncél) kombókra épültek. A Dark Elf Magickás DK-k Sun set-et alkalmaztak a Marial helyett. Az új V16-os setek így épülnek fel:
> Az ékszerek: Willpower set (trófeákért nyitható ládákból esik IC-ben)
> Fejes, vállas: Molag Kena (vállas: napi Undaunted dungeon gold kulccsal nyitott ládából eshet, fejes: White-Gold Tower Veterán dungeon boss-ból)
> Ruhák: Scathing Mage, Overwhelming set (szintén az IC veterán dungeonjaiból esik)
> Fegyverek: Random, vagy Master fegyverek

A staminás buildek leginkább a Ravager, Morag Tong, Hundings setekben vándoroltak, most: 
> Az ékszerek: Agility set (trófeákért nyitható ládákból esik IC-ben)
> Fejes, vállas: Molag Kena (vállas: napi Undaunted dungeon gold kulccsal nyitott ládából eshet, fejes: White-Gold Tower Veterán dungeon boss-ból)
> Ruhák: Sheer Venom, Shock Master, Toxic set (szintén az IC veterán dungeonjaiból esik)
> Fegyverek: Random, vagy Master fegyverek

A tankok V14-es buildjei, Hist bark, footman, Engine Guardian, a jelenlegi:
> Az ékszerek: Footman
> Fejes, vállas: Lord Warden (Undaunted a vállas, fejes IC dungeon), Engine Guardian V16 (vállas: napi Undaunted dungeon gold kulccsal nyitott ládából eshet, fejes: Darkshade főboss loot)
> Ruhák: Armor Master (IC craftolható), Footman v14 
> Fegyverek: Random, vagy Master fegyverek (kötelező szinte)

A healerek V14-es buildjei, Healer set, Martial, stb...
> Az ékszerek: Willpower (trófeákért nyitható ládákból esik IC-ben)
> Fejes, vállas: Molag Kena (vállas: napi Undaunted dungeon gold kulccsal nyitott ládából eshet, fejes: White-Gold Tower Veterán dungeon boss-ból)
> Ruhák: Imperium, Spell Power Cure set (szintén az IC veterán dungeonjaiból esik)
> Fegyverek: Random, vagy Master fegyverek

Természetesen a teljes ruha set-ek nem fognak egykönnyen kipottyanni, így addig érdemes megtartani a régit, illetve vegyíteni az újjal, például ha megvan a fejes és vállas, valamint az ékszerek. Pár hét alatt meg csak kialakulnak már azok a konkrét elképzelések amelyekre rá lehet menni.

Szerencsére az új ékszerek mától könnyebben elérhetőek lesznek, mivel dupla loot jár a trófeás ládákból, így talán a negyed és fél milliós árak is lejjebb mennek. A Molag Kena és egyéb undaunted vállasokhoz mázli kell, van akinek rögtön dobja, van aki 100 kulcs után sem kapott Molag Kena-s vállast. A fejeseket ki kell farmolni az új veterán dungeon bossokból. Szerencsére ezeket ma könnyítik, így egy normális csapattal már le fog menni, nem kell vért izzadni. A ruhák nagy része szintén IC-s veterán dungeon loot, így nem marad más hátra, mint farmolni éjjel-nappal.
A craftos setek most nem dominálnak annyira, de mivel TVS-ért, v15, v16-os cuccokból és a Hirelings is hoz alapanyagot, így szépen össze fog jönni, amennyi kell. Egy 100-as pack ára jelenleg 50.000 gold, de fog ez még csökkenni.
A V15-16-os Enchant kövek megvásárolhatóak TVS-ért, 800/db, de bontásból is jönnek valamennyire.

A feladat tehát adott, aki a maximumra törekszik, annak lesz elfoglaltsága a következő pár hónapra, november végéig szinte biztos, ugyanis akkor érkezik az Orkok területe, amely szerencsére Veterán szint emelést már nem hoz, de lehet ismét érkeznek új set lehetőségek.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.