Kedves Játékosok!

A Magyar Szövetség gyűjtőguild lassan 1 éves elmúlt és stabilan tartja a 120+ főt annak ellenére, hogy eddig a közös chat-en kívül szinte semmi sem kapcsolta össze a 3 szövetség játékosait. Én azt gondolom, hogy az 1 év alatt, aki akart tudott segítséget kérni, gyorsabban megismerkedett a játékkal, valamint rendes guild-eket is könnyebben találhatott magának, vagyis a szerepét betöltötte és betölti a mai napig. Most eljött az idő, hogy új funkciókkal gazdagítsuk a guildet:


> GUILD STORE: Szerettünk volna a kezdő játékosoknak egy lehetőséget biztosítani a kereskedésre, ezért bekapcsoltuk és beállítottuk a jogosultságát. A bankos npc-nél tudsz kereskedni, venni-eladni, de a guild chat-jét is alkalmazhatod áruid eladására, cseréjére. Az normális árak belövéséhez érdemes a Master Merchant addont feltelepíteni.
> GUILD BANK: Az 500 tárhelyes guild bank eléréséhez is adunk lehetőséget, de az ott elhelyezett dolgokért felelősséget nem tudunk vállalni.
> HETI LOTTO: Játszd meg a szerencsédet. Ismét bevezetjük a heti lottózást, amely szinte minden nagy kereskedőguild alkalmaz.
> HÍVD MEG BARÁTAIDAT: A csapatban mindenkinek lehetősége van invitálni barátait, ismerőseit.
> CROSS-FACTION DUNGEON: Szerencsére a Zenimax elkezdett dolgozni a Cross-faction rendszeren, amely biztosítja a különböző szövetség játékosai számára a közös játékot. Ennek első jele a November 2.-án érkező Orsinium DLC-vel együtt érkező csapatkereső fejlesztése, amely már dungeon szinten engedélyezi a cross-faction-t. Így most már van értelme a Magyar Szövetség játékosai között is dungeon partira jelentkezőket keresni.
> EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

  • Mivel gyűjtőguild, így a normál guild-ek működésében nem okoz zavart
  • Közösségteremtő szerepe van, mind a 3 frakció számára
  • Magyar játékosok számára egy közös chat
  • A különböző frakciók guild vezetőinek és a játékosoknak könnyebb és gyorsabb kontakt lehetőség
  • A közös chat-en a normál guildek és az egyéni játékosok is kereshetnek embert programokra, kérhetnek segítséget, tájékozódhatnak, akár ismerkedhetnek
  • Az új becsatlakozó játékosok könnyebben találnak segítséget, vagy csapatot maguknak, ha igény van rá
  • A casual játékosoknak is van egy helye, ha a normál guild elvárásainak nem tudnának megfelelni

Szabályok tekintetében, csak a normális működést biztosító elvek vannak érvényben:

  • Kultúrált viselkedés, egy figyelmeztetés, utána eltávolítás
  • 30 nap inaktívság után eltávolítás

Remélem kedvet kaptatok a csatlakozáshoz és ezáltal a magyar ESO közösség is egy új szintre képes lépni, elősegítve ezzel a játékélmény fokozását.Akit érdekel a történet és csatlakozna, vagy kérdése van, keressen meg a játékban: @Runningwild, vagy írjatok a fórumba.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.