Te is ismered azt az érzést, amikor valami útszéli khajiit egy feleslegessé vált lila színű kardért cserébe 52 arannyal akarja kiszúrni a szemed? Vagy amikor egy jóval gyengébb darabért egy vagyont elkér?  Nos ha igen, akkor most már bizonyára sejted, hogy miről is van itt szó.

A Nightfall Asylum nevezetű trading guild kereskedni vágyó tagokat keres bármilyen komolyabb követelmény nélkül.  És habár a kereskedelem a fő mozgatórugónk, előszeretettel segítséget is nyújtunk minden olyan tagunk számára, aki problémába ütközik, vagy csak kérdése van.

A Nightfall Asylum trading guild segítőkész közösséggel és magyar vezetőséggel szívesen lát minden kezdő vagy haladó kereskedni vágyó játékost a köreiben. Mindenkit, aki bele szeretne merülni a kereskedelem, az eladás-vétel, egyszóval a játékot irányító arany világába, de olyanokat is, akik csak el akarják adni a portékáikat a lehető leggyorsabban a trader segítségével.

Bizonyára sokan részévé váltatok a játékban folyó kereskedelemnek, ha nem is eladás, de vásárlás szempontjából, hiszen rengeteg dolgot lényegesen olcsóbban tudtok beszerezni a tradereken keresztül, mint bármelyik NPC kínálatából.  És persze fordítva is így van, jóval többért el tudnak kelni bizonyos itemek a guild store-on keresztül.

A guild 2018. március 13.-án alapult, és azóta egy mondhatni nagy közösségé nőtte ki magát. Célunk, hogy minél több magyar csatlakozzon a guildhez így még nagyobbá növelve azt, és egyben egy aktív közösséget is szeretnénk kiépíteni a traderek számára.

Ha szeretnél csatlakozni, vagy bővebb információt kapni csak küldj egy levelet a játékban valamelyik ID-re: @Airickh, @Contos25 vagy írj a poszt alá egy játékos ID-t.  Email cím: nightfallasylum@freemail.hu

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.