Te is ismered azt az érzést, amikor valami útszéli khajiit egy feleslegessé vált lila színű kardért cserébe 52 arannyal akarja kiszúrni a szemed? Vagy amikor egy jóval gyengébb darabért egy vagyont elkér?  Nos ha igen, akkor most már bizonyára sejted, hogy miről is van itt szó.

A Nightfall Asylum nevezetű trading guild kereskedni vágyó tagokat keres bármilyen komolyabb követelmény nélkül.  És habár a kereskedelem a fő mozgatórugónk, előszeretettel segítséget is nyújtunk minden olyan tagunk számára, aki problémába ütközik, vagy csak kérdése van.

A Nightfall Asylum trading guild segítőkész közösséggel és magyar vezetőséggel szívesen lát minden kezdő vagy haladó kereskedni vágyó játékost a köreiben. Mindenkit, aki bele szeretne merülni a kereskedelem, az eladás-vétel, egyszóval a játékot irányító arany világába, de olyanokat is, akik csak el akarják adni a portékáikat a lehető leggyorsabban a trader segítségével.

Bizonyára sokan részévé váltatok a játékban folyó kereskedelemnek, ha nem is eladás, de vásárlás szempontjából, hiszen rengeteg dolgot lényegesen olcsóbban tudtok beszerezni a tradereken keresztül, mint bármelyik NPC kínálatából.  És persze fordítva is így van, jóval többért el tudnak kelni bizonyos itemek a guild store-on keresztül.

A guild 2018. március 13.-án alapult, és azóta egy mondhatni nagy közösségé nőtte ki magát. Célunk, hogy minél több magyar csatlakozzon a guildhez így még nagyobbá növelve azt, és egyben egy aktív közösséget is szeretnénk kiépíteni a traderek számára.

Ha szeretnél csatlakozni, vagy bővebb információt kapni csak küldj egy levelet a játékban valamelyik ID-re: @Airickh, @Contos25 vagy írj a poszt alá egy játékos ID-t.  Email cím: nightfallasylum@freemail.hu

Megosztás

 

Fontosabb információk:

 

Eddig megjelent DLC-k:
(kisebb kiegészítők)


Imperial City
(PVP tartalom)

Orsinium

(PVE/sztori alapú)

Thieves Guild
(PVE/sztori alapú)
Dark Brotherhood

(PVE/sztori alapú)

Shadow of the Hist

(PVE/Dungeon DLC)
One Tamriel

(openworld gameplay
bevezetése)

Homestead

(PVE/Housing DLC)

Horns of the Reach

(PVE/Dungeon DLC
)
Clockwork City
(PVE/sztori alapú)

Dragon Bones
(PVE/Dungeon DLC)
Wolfhunter
(PVE/Dungeon DLC)
Murkmire
(PVE/sztori alapú)

 

 

Eddig megjelent Chapterek
(nagyobb kiegészítők)

The Elder Scrolls Online:
MORROWIND

2017. június


The Elder Scrolls Online:
SUMMERSET

2018. május


 

Készülőben lévő DLC-k,
nagyobb változások:

(bővebb infók
hamarosan)


 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.