oldal: 1 / 3

 

Az egész úgy kezdődik, hogy pletykákat hallasz, miszerint az Anvili templomot megtámadták. Ezzel a pletykával bármelyik városban találkozhatsz. Amikor megérkezel Anvilba egy különös embert látsz prédikálni a templom előtt. Mikor be akarsz menni a templomba, egy őr fog megállítani, aki elmondja, hogy nem túl szép látvány ezért inkább be se menj. Ha tovább kérdezed akkor a prédikáló emberhez irányít.

A prófétának néhány fontos információja van számodra: "Az ősi Ayleid király tért vissza a sírból és pusztította el a templomot akit csak egy igazi lovag tud legyőzni, aki a Keresztesek relikviáit (Crusader’s Relics) viseli." Tovább kérdezősködve feltesz neked egy kérdést: "Te egy méltó lovag vagy? (Are You a Worthy Knight?)"

Három válaszlehetőséged lesz, válassz, amíg nem frissül a naplód, miszerint beszélve a prófétával, azt mondja ahhoz, hogy megtaláld a szent relikviákat először végig kell járnod az ösvényt.

 Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.