Időről-időre összegyűlnek Tamriel bátor hősei, hogy a Rettenthetetlenek szervezésében bulizzanak egy jót, melynek - és a megfelelő mennyiségben elfogyasztott alkoholnak - a következménye, hogy csapatosan rongyolnak be különféle random kazamatába szétcsapni az ott lebzselő gyanútlan ellenfeleket.

Az idei második ilyen Undaunted összeröffenés november 18. 16:00 és november 30. 16:00 óra között kerül kerül megrendezésre.


Kezdés:

Maga az Undaunted Celebration szinte bárhol, bárkivel és bármikor elkezdhető és megcsinálható, semmi más dolgunk nincs, mint elmenni egy dungeonba. Egyedül vagy társakkal, sétálva vagy Group Finderrel, ahogy tetszik. Van ugyan a Crown Storeban egy "Glory of the Undaunted" bevezető küldetés, de az is csak az enklávé területére navigálja az embert.

 

Undaunted ládák

Ahogy a fűbe harap egy dungeon végi boss, a teteméből kivehetünk egy Undaunted Reward Boxot, amely megannyi extra kincset rejthet (kincses térképeket, nyersanyaglelőhelyek térképeit, aranyra váltható drágább lomokat, szakmai nyersanyagokat, stíluskönyveket és lapokat, Undaunted kulcsokat, stb.).

Fontos, hogy ugyanez a láda megszerezhető akkor is, ha megcsináljuk Bolgrul napi küldetését (azt, amelyikkel egy-egy Delvet kell kitakarítani). Bolgrul az enklávé területén található, ott ahol ezeket a kék ikonnal jelzett, karakterenként naponta egyszer végrehajtható "daily" küldetéseket lehet felvenni.

Az esemény ideje alatt a napi első agyonvert dungeon végi boss egy speciális jutalommal szolgál a legyőzőinek, egy Glorious Undaunted Reward Box-szal. Ennek tartalma részben megegyezik a "sima" Undaunted Reward ládával, viszont garantáltan találhatunk bennük egy Opal fegyver stílus lapot.

Ez az egyedi fegyver kinézet megszerezhető a "sima" ládából is, de sokkal kisebb eséllyel. A már megszokott stílusokhoz (Iceheart, Lord Warden, Nightflame, Swarm Mother) idén csatlakozik a Chokethorn Opal fegyver stílus is.

 

Opal Monster Mask

Ha az Undaunted Celebration esemény alatt lenyomunk bizonyos dungeonokat veterán hard modeban, akkor szerezhetünk egy-egy egyedi Opal Monster Mask kinézetet is.

  • Chokethorn (Elden Hollow I)
  • Iceheart (Direfrost Keep)
  • Lord Warden (Imperial City Prison)
  • Nightflame (Elden Hollow II)
  • Swarm Mother (Spindleclutch I)

 

Opal Monster Shoulders

Ha már rendelkezünk a fent nevesített monster szettek vállasaival, akkor beszerezhetjük azoknak az Opal verzióját is. Ehhez csak megfelelő mennyiségű undaunted kulcsra van szükség, ekkor irány az enklávé és az ottani kereskedőnél kiválthatjuk az adott stílust.

 

Event Ticket

Minden nap az első agyonvert dungeon végi bossból 2-2 darab Ticket szerezhető, account szinten.

 

Impresszárió

Kedvenc Imperial kereskedőnk is visszatér és hozza a szokásos kínálatot. Beszerezhető lesz nála az Unstable Morpholith összes alkotóeleme, illetve az idei utolsó "evolúció", a Doomchar Plateau házikó harmadik alkotóeleme.

A közösségi eseményeket most kezdők részére:

 

Az Unstable Morpholith egy díszjószág (pet), amely három alkotóelemből áll, melyeket az Impresszáriótól tudtok megvenni Event Ticketért.

 

Ezt a petet aztán vagy megtartjátok, vagy továbbfejlesztitek, negyedévenként más és más módon.

 

Most, a negyedik negyedévben a Morpholithból egy házat lehet csinálni (igen, hülyén hangzik, de tényleg egy ház lesz belőle). A folyamat során a Morpholith megszűnik létezni és helyette kapsz egy házat.

 

Természetesen a házhoz is alkotóelemekre van szükség, ötre egészen pontosan és ezeket is Ticketért veszed meg. Ezen alkotóelemekből most beszerezhető az első három (a maradék két alkotóelemet az ezt követő esemény(ek)en lehet majd behúzni).

Az impresszáriónál megvehetőek az Opal fegyver, maszk és vállas stílusok is (Chokethorn, Iceheart, Lord Warden, Nightflame, Swarm Mother), de ellentétben a fentiekkel, ezek nem cserélhetőek, nem adhatóak el, ezek csak saját részre használhatóak fel.

 

Röviden ennyi, jó játékot!

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.