2021. szeptember 30-án 16:00 órakor keződik az ESO hagyományos, az adott évi Chapterhez köthető nagy össznépi eseménye, a BOUNTIES OF BLACKWOOD amely október 12. 16:00 óráig tart és amelynek jutalma(i) idén is a játékosok összteljesítményétől függ(nek). Lássuk a részleteket!

 

Teendők:

A szokásoknak megfelelően a helyszín ezúttal is a legfrissebb kiegészítő, jelen esetben a Blackwood zóna, illetve az ajándékokat ezúttal is a 33%, 66% és 100%-os teljesítményhez kapcsolódó mérföldkövek elérésekor kapjuk majd.

Az előrehaladáshoz csupán egy achievement, a Blackwood Pathfinder megszerzésére van szükség. Ennek a kihívásnak a lényege, hogy szám szerint hat darab helyszínt kell meglátogatnunk Blackwoodban, éééés ennyi, ugyanaz a feladat, mint anno a Summersetben játszódó event esetében.

A helyszínek (egy kattintással az UESP-n megtekinthető az adott hely):

Ha elérjük a 100%-os teljesítményt, akkor az összes jutalom bekerül INGYENES formában a Crown Storeba és mindenki, aki rendelkezik a legfrissebb Chapterrel meg tudja "venni".

Fontos, hogy az előrehaladásba minden karakter beleszámít, vagyis minél több "hőssel" csináljuk meg az achiet, annál többet tettünk a cél elérésének érdekében. Ha valaki már teljesítette az achiet, akkor sincs gond, a rendszer ezt is számításba fogja venni. Természetesen ezúttal sem a tényleges részvételtől függ a jutalom bezsebelése, vagyis idén is megkapja mindenki a jutalmat aki rendelkezik Chapterrel - akár megszerezte az achiet, akár nem.

A progress majd itt lesz követhető: https://www.elderscrollsonline.com/en-us/bountiesofblackwood

Az esemény a Bounties of Blackwood küldetéssel indul, amelyet a Crown Storeban vehetünk fel, természetesen ingyen!

A jutalmak (lásd képet):

 • 33%-nál: Egy "Pellucid Swamp Jelly" díszjószág
 • 66%-nál: "The Shadows of Blackwood" testfestés
 • 100%-nál: egy ládika, amely megannyi kincset rejthet: ritka nyersanyagokat és szett darabokat, valamint kötelező jelleggel "testreszabható" munkapadokat és a képen is látható egyedi Ogrim target dummyt is. Ezek a munkapadok olyan egyedi eszközök, amelyeknek meg tudjuk határozni a típusát, vagyis át tudjuk alakítani a világban található bármelyik szett crafting stationné és úgy lerakni az ingatlanunkban.
 • 100%-nál kapunk egy rejtélyes jutalmat is, amelyet október 1-én fognak bemutatni, de ide a rozsdás bökőt, hogy egy pofás ingatlant kapunk Blackwoodban (eddig mindig kaptunk egyet).

 

Extra jutalmak:

A közösségi esemény egyben egy hagyományos esemény is, vagyis lesz Impresszárió és lesznek Event Ticketek is, bár ezúttal csak azok vehetnek részt ebben (is), akik rendelkeznek a Blackwood Chapterrel.

 • Glorious Blackwood Legates’ Coffer: napi első blackwoodi daily után kapjuk. Tartalma lehet Blackwoodhoz köthető holmi, a helyi szett tárgyaktól kezdve a stílus lapokon át a Voriplasm díszjószág darabokig (hetet kell összeszedni, hogy megkapjuk a "teljes" jószágot). Sőt, ha aktív Mirri vagy Bastian, akkor kaphatunk hozzájuk tartozó felszerelést is.
 • Blackwood Legates’ Coffers: Ha már szereztünk a Glorious féle ládából, akkor utána AZNAP már csak ez a "tescós" változat eshet. Ez is ugyanazokat tartalmazhatja, mint fenti lista, csak kisebb eséllyel. Ezt a ládát orrvérzésig lehet farmolni, hiszen a zónán belül találhatunk monszták hulláiban, bossok dropjaiban, kincses ládákban, Oblivion portálok végén található ládában, sőt, még nyersanyagokat szüretelve is (igen, még a vizililiom szirmai között is megbújhat egy ilyen ládika)
 • Duplázás: szinte minden fontosabb loot duplán esik, vagyis a Blackwood napi küldetések mellett a Delve-, Public dungeon- és Trial bossok, sőt, még a nyersanyag lelőhelyek is dupla jutalmakkal várnak mindenkit.

 

Event Ticketek:

Minden nap az első Blackwoodi napi küldetés (Daily quest) 2 darab Event Ticketet is ad, így az event ideje alatt 26 darab szerezhető összesen. A napi küldetések mindig reggel 08:00-kor resetelődnek, így aki akar egy picit trükközni, az még szerdán csinálja meg az egyik Blackwoodi dailyt, de csak csütörtökön 16:00 után adja le, majd még aznap csinálja meg mégegyszer újabb 2 Ticketért!

Fontos, hogy a Ticket maximális mennyisége továbbra is 12 darab (/account), így aki 11 darabbal a zsebében adja le a napi első dailyt, az el fog bukni egy darabot, lévén csak 12 darab lehet nála összesen - tessék vásárolni előtte valamit!

 

Az Impresszárió kínálata

 • Unstable Morpholith alkotóelemei (mindegyik)
 • Dagonic Quasigriff összes alkotóeleme (a harmadikkal együtt végre megszerezhető a hátas) Ha minden igaz (reméljük, hogy nem), akkor ez az első és egyetlen event, amikor is elérhető lesz a harmadik elem, így aki lemarad, az sajnos kimarad!
 • Voriplasm pet darabkák (ha nem lenne szerencsénk és nem esnének a ládákból)
 • Blackwood témájú berendezési tárgyak
 • Fontos: a Dagonic Quasgriffhez előbb rendelkeznünk kell az Unstable Morpholithtel, azt fogjuk átalakítani a hátassá.

 

Jó vadászatot és jó játékot mindenkinek!

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.