Kurog Király, az Orkok vezetője nem csak a népe romokban lévő ősi fővárosának az újjáépítésébe kezdett bele, de eltökélt szándéka az is, hogy az Ork nemzetet újra, egy zászló alatt egyesítse. Az ötlet azonban nem aratott osztatlan sikert a nép jelenlegi vezetői között. Birodalom szerte hallani pletykákat az egyesítést ellenző és a saját hatalmukhoz feltétlen ragaszkodó Ork Hadurak közötti titkos összeesküvésekről.

Az Orsinium lesz a The Elder Scrolls Online első (sorrendben a második), kifejezetten a sztorira fókuszáló DLC-je, melynek tartalmát szinttől függetlenül bárki megismerheti, aki beszerzi a kiegészítőt (vagy előfizető).

A tartalomból:

 

Orsinium

Északon a Wrothgar hegység sziklái között az Orkok újra elkezdték az egykori ősi fővárosuk, Orsinium újjáépítését, már nem először a viharos történelmük során. De a büszke Orsimer nép nem adja fel sosem! Gyere, látogasd meg és fedezd fel az Orkok birodalmát, melyre az 1996-os The Elder Scrolls II: Daggerfall óta nem volt lehetőséged!

 

Rkindaleft

Rkindaleft egy hatalmas gleccser mélyén fekvő ősi Dwemer rom, melyet a mai napig csak az Ork gyermekeknek mesélt ijesztő rémtörténetekből ismerhet a világ. Az egykori gyerekmese azonban mégsem „csak” mese…

Az Orsinium DLC-ben a rom egy publikus dungeon lesz amely szeretettel várja azon kalandorokat, akik bátrak annyira, hogy csapattársaikkal egyetemben megpróbálják túlélni a helyi bossokat és az egyéb csapatos kihívásokat.

 

Old Orsinium

Az Orsiniumba megérkező bátor kalandorok megpróbálhatják felfedezni az ősi Ork főváros romjait is, melyet még az Első Érában pusztítottak el a szomszédos Breton és Redguard népek. Az egykor szebb napokat látott város mélyén – mely publikus dungeonként lesz jelent a DLC-ben - nem csak értékes kincsekre bukkanhatunk, hanem az Orkok történelmének megismerése mellett a bátrabb és ügyesebb kalandorok a három legendás, egykor a várost őrző Kapun (Smelter, Hammer és Temper) átjutva elérhetnek egészen Malacath szent tüzéhez is…

 

A Maelstorm Aréna

Kíváncsi vagy mennyit érsz, mire vagy képes? Teszteld le magad olyan ellenfelekkel szemben, amelyeket eddig elképzelni sem mertél! Harcolj, itt most az életed a cél! Szerezz hírnevet és tornázd fel magad a ranglétrán, hogy megszerezhesd a legjobbaknak járó legendás fegyvereket! Na, van bátorságod belépni az Arénába?

A Maelstorm Arénában kilenc különböző összecsapás vár ránk, két különféle fokozaton.

 

(bővebb infók hamarosan)

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.