Még csak tegnap költöztünk be az ingyen kapott Artaeumi kastélyunkba (az ezzel együtt érkező ajándék hátasról és a díszjószágról nem is beszélve), máris kaptuk a friss hírt a Zenimax Online Studiostól, hogy újabb ingyenes ajándékot szerezhetünk meg, jelen esetben egy Summersetben őshonos jószágot, a misztikus Indrik hátast. Ehhez nem kell mást tennünk, mint részt kell vennünk a következő hónapokban érkező négy darab kiemelt játékbeli ünnep/esemény/évfordulón. Aktívan, naná!

Pontosan mit kell tennünk?

Az év hátralevő részében négy kiemelt esemény lesz Tamrielben (részletesen ezekről lentebb). Ezek során szereznünk kell egy-egy speciális, az adott eseményhez kapcsolódó Indrik tollat (Indrik Feather – lásd a lenti képeken a különböző színű tollakat).

Az Indrik Feather beszerzése nincs túlbonyolítva. Az eseményhez kapcsolódó napi (daily) küldetéseket kell csinálgatni, melyekhez a szokásos jutalmak mellé kapunk egy-egy speciális Event Ticket elnevezésű kupont is. A rendszer account szintű, így a dailykból naponta csak egyszer lehet kupont lehet szerezni, hiába csináljuk meg több karakterrel is.

Ha összeszedtünk tíz darab kupont, akkor az beválthatjuk az adott eseményhez kapcsolódó speciális Indrik Feather nevű tárgyra. Ha mind a négy eseményről összeszedtük az 1-1 speciális Indrik Feathert, akkor miénk a hátas. Ennyi.

Az Indrik hátasról érdemes tudni, hogy a következő években lesz még szerepe, a hírek szerint továbbfejleszthetjük, valószínűleg hasonló megoldásokkal, mint a mostani akció.

Természetesen a fejlesztők gondoltak azokra, akik esetleg nem tudnak részt venni az összes eseményen (mert mondjuk az év hátralevő részében éppen az atomháború sújtotta Nyugat-Virginiában küzdenek, khm...), ezért a rendszer úgy működik, hogy az adott eseményen be lehet szerezni az aktuális és azt megelőző események speciális Indrik Featherjeit is. Nyilván, ez esetben dupla mennyiségű kupont kell összeszednünk (vagy többet, attól függően, hogy mennyiről maradtunk le korábban).

Azt mindenki tartsa majd észben, hogy egyszerre 12 darab Event Ticket lehet nálunk, amelyek nem rakhatóak be bankba, nem adhatóak át másnak - sima "currencynek" minősül - vagyis érdemes minél hamarabb becserélni egy-egy Indrik Featherre őket. Azzal is érdemes számolni, hogy egy-egy esemény során csak véges számú kupon szerezhető.

Az Indrik tollakat egy újonnan érkező árus, a The Impresario fogja árulni, akit a szokásoknak megfelelően a kezdő városokban fogunk megtalálni (Daggerfall, Davon’s Watch és Vulkhel Guard).

 

Milyen eseményekről is beszélünk?

 • Witches Festival: október 18. és november 1. között
  Az Event Ticket a fesztiválhoz kapcsolódó dailykból szerezhető, lényegében az adott napon elsőként összeszedett Dremora Plunder Skulls (a dailykért kapott, válogatott jóságokat tartalmazó „dobozka”) mellé kapjuk. Elvileg a 14 nap alatt 14 darab kupon szerezhető.

 • Clockwork City Celebration Event: november 15. és november 26. között.
  Event Ticket úgy szerezhető, hogy az esemény ideje alatt csinálgatjuk a zóna hagyományos napi feladatait. Az első napi (daily) feladat teljesítésekor ez esetben 2 darab kupont tehetünk majd zsebre. Mivel ez egy DLC-s zóna, nem árt, ha rendelkezünk a DLC-vel, vagy legalább egy ESO Plus előfizetéssel. Ha nincs egyik sem, akkor sincs baj, a többi esemény során beszerezhető lesz a CC-s Indrik Feather. Elvileg 11 nap alatt, 1-1 dailyt megcsinálva összesen 22 kupon szerezhető.
 • Undaunted Celebration Event: november 29. és december 5. között.
  Talán nem annyira meglepő, hogy ez esetben az Event Ticketet a dungeonok bossaiból fogjuk összeszedni, pontosabban az adott napon elsőként teljesített dungeon végső bossából fog esni, egyből három darab. Az LFG/Dungeon finder használata nem kötelező, és természetesen a normál dungeon teljesítése ugyanúgy megfelel, mint a veterán szintű. Elvileg 6 nap, 6 dungeonból 18 kupon szerezhető.
 • New Life Festival december 13-tól január 2-ig.
  Az ünnepi szezonban szintén napi feladatokat kell majd csinálgatni, amelyekért 1-1 Event Ticket jár a szokásos New Life Festival Box mellé. Elvileg 20 nap alatt 20 darab kupon szerezhető.

 

Röviden?

Nagyjából 40 darab dailyt kell megcsinálnunk az következő 3 hónap eseményei alatt, ezekért kaptunk 40 darab kupont, majd ezeket  tízesével be kell cserélnünk 4 darab tollra, amiért cserébe kapunk egy ingyen hátast. Gyerekjáték.

 

Fontos, hogy az eventek alatt szerezhető kuponok száma egyelőre csak becslés!
Ahogy pontosítanak a fejlesztők a dolgokon, azonnal frissítjük a cikket.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.