Idestova 2 éve már, hogy megjelent az egyik legjobb The Elder Scrolls Online DLC, az Orsinium, mely nem csak egy nagyszerű zónával bővítette az alapjátékot, de kaptunk egy fantasztikus történetet, két új public dungeont, új crafting stílust, új szetteket, új kosztümöket, stb. is - a Maelstrom Arénáról nem is beszélve. Most pedig a születésnap/évforduló alkalmából 2017. november 16. és november 27. között a következő akciók várják a kedves játékosokat.

Először is, akinek nincs meg az Orkok hazájában játszódó DLC, az most rendkívül kedvező áron tudja beszerezni, 3000 helyett potom 750 Crownért.

A gyűjtői verzió (The Orsinium Collector’s Bundle) is jóárasítva lett, jelenleg 2000 Crownba kerül az eredeti 5000 helyett. A csomag a DLC mellett tartalmaz egy medve hátast és egy medve hobbi állatkát is (lásd képet).

A DLC birtokosaként minden Wrothgarhoz (az új zónához) köthető feladat, küldetés, “egyéb akció” dupla jutalmat rejt, vagyis

  • minden lelőhelyen kétszer annyi nyersanyagot találunk (növények, bányák, stb. - kivéve a Survey Reports térképeit),
  • minden napi feladatért dupla ládát kapunk jutalmul
  • és persze a Maelstrom Aréna is kétszeresen jutalmaz meg mindenkit, aki belevág és jól teljesít.

Kell ennél jobb ajánlat?

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.