Az játékba újonnan érkezők miatt érdemes felidézni, hogy a The Elder Scrolls Online eredetileg havidíjas modellel kezdte a pályafutását, hogy aztán aránylag rövid időn belül váltson is a B2P + opcionális DLC-k (“egyszer megveszed és kész, a kiegészítőket meg eldöntöd, hogy kell e vagy sem”) megoldásra úgy, hogy közben az előfizetői rendszer is megmaradt.

Aki úgy dönt, hogy havonta fizet 15 dollárt, az már eddig is elég sok extra jóságot kapott a pénzéért (elég csak a Crafting Baget említeni, az összes elérhető DLC-ről nem is beszélve), de a november közepén érkező Murkmire DLC premierje után a Zenimax Online Studios még ezekre is rárak egy lapáttal, ahogy azt mondani szokás.

Lássuk a változásokat:

  • A korábbi 1500 Crown helyett 1650 Crownt fogunk kapni havonta. Természetesen gondoltak azokra az akítv előfizetőkre, akik három vagy hat hónapos kedvezményes időszakokban gondolkoznak, mert ők is megkapják a nekik járó extra Crownt, legalábbis novembertől számolva.
  • Érkeznek csak az előfizetők számára elérhető ingyenes collectible jellegű tárgyak (hátasok, díszjószágok, ruhák, stb.) a Crown Storeba. Ezeket csak és kizárólag ESO Plus tagok vehetik birtokba. Fontos megjegyezni, hogy ezek az ingyen cuccok csak speciális alkalmakkor és csak ideig-óráig lesznek elérhetőek, ezért érdemes sűrűn ránézni a “boltra”, nehogy lemaradjunk róluk.
  • Az első ilyen bezsákolható ingyenes tárgy egy Priestess of Mara (lásd a fenti képet) ruha lesz. Valamikor november és december vége között fog érkezni.
  • Lesznek olyan, mindenki számára elérhető tárgyak a Crown Storeban, amelyeket ESO Plus tagsággal kedvezményes, akciós áron tudunk majd beszerezni.
  • Mindezek mellett lesznek olyan tárgyak a Crown Storeban, amelyeket csak és kizárólag az előfizetők tudnak megvásárolni vagy beszerezni, attól függően, hogy Crownnal kell érte fizetni vagy ingyen tehetőek zsebre. Az elérhető tárgyak elég sűrűn fognak változni, érdemes figyelemmel kísérni a kínálatot. Ebben majd segít az az új fülecske is a Crown Storeban, ahol csak és kizárólag az ESO Plus tagsággal elérhető tárgyak fognak szerepelni felsorolás szintjén.
  • Nagyon fontos, hogy nem lehet ajándékba vásárolni az exkluzív, az ingyenes, vagy épp az ESO Plus tagoknak akciósan elérhető tárgyakat. Utóbbi esetben érdemes megjegyezni, hogy amennyiben a tárgy mindenki számára elérhető alapból, akkor az teljes áron be lehet majd szerezni ajándékba.
  • Az ESO Plus tagok által kapott akciós ár csak az adott játékos számára érhető el, csak saját használatra.
  • Az ESO Plus exkluzív kínálatait és akcióit mindig a fenti képen látható kehely ikon fogja jelezni!
  • Ingatlanjainkban a “The Collectible Furnishing” limit 50-ről 55-re emelkedik, ami az előfizetők szempontjából 100-ről 110-re történő növekedést jelent.

Röviden tehát, rakás exkluzív termék, akciós árak és megemelt havi Crown mennyiség vár ránk novembertől.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.