Huh, régen volt már Skyrimmal kapcsolatos hír, pedig a fejlesztés befejezéssel nem áll meg az élet "Égkoszorúban". 99%-on áll, és lassan a végéhez ér ugyanis a magyarítás, amely egyúttal azt is jelenti, hogy indul hamarosan a bétatesztelés. Több szem többet lát alapon a MorroHun Team lehetőséget ad bárkinek a tesztelésre, aki úgy érzi, szeretne és akar is segíteni a még tökéletesebb fordítás elkészülésében.

"A Skyrim fordítását két tesztfázisban lehet nyüstölni: lesz egy béta-, illetve egy Release Candidate (RC) teszt. Ezekre a jelentkezett tesztelők lesznek jogosultak. Ha szeretnél jelentkezni, először is gondold át, hogy van-e elég időd a játékkal foglalkozni és a talált hibákat bejelenteni. Ha nincs időd vagy nem szeretnéd bejelenteni a hibákat, akkor kérünk, hogy várd meg a végleges fordítást. Ha viszont úgy érzed, hogy szeretnél nekünk segíteni a magyarítás még minőségibbé tételében, akkor látogass el a Skyrim oldalunkra, és töltsd ki a jelentkezési ívet." - további részlet a MorroHun Team weboldalán. (ahonnan az alábbi frappáns magyarítás logója is származik)


Amíg várjuk az ESO bétára a júniusi meghívókat (mert jön biz' az újabb hullám, hamarosan), addig is hajrá, aki úgy érzi, az segítsen lehetőségeihez mérten a MorroHun csapatnak, akik előtt le a kalappal, és kitartást nekik az utolsó "simításokhoz".

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Markarth
sztori alapú/zóna DLC
(2020. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.