A következő sorokat változtatás nélkül illesztjük be ide, mert egy, fogalmunk sincs mi történt a MorroHUN háza táján, kettő, így a hiteles. Minden további infó, illetve a Skyrim magyarítás letöltése és telepítése az alábbi linkre kattintva.

"Kedves Olvasó!

A Skyrim fordításának elején komoly nézeteltérés alakult ki a MorroHun csapat nagy része és köztem, a fordítás szempontjait illetően. Mivel nem tartom jó ötletnek, hogy elrontsuk sok-sok játékos élményét egy közepes színvonalú Skyrim fordítással, nekiláttam, hogy készítsek egy saját változatot, s úgy lektoráljam a szövegeket, ahogy azt az Oblivionnál is tettem: hogy egy jó minőségű, következetes magyarítás legyen a munkánk eredménye.

Ebben a változatban nincsenek jarlok, thane-ek, vérfarkasok (tükörfordítás, és még helytelen is - kivéve mondjuk a mer és állatnépeket, mert rájuk meg a farkasember nem jó), harc közben a kiáltások között pihegni kell, nem pedig pihenni , nincs Sodrás és Sodrásd (erőltetett, hibás fordítások), viszont van Fehércsermely (Whiterun még távolról sem -vágta), és rendben vannak a varázslat, gyógyital, méreg és bűvölt tárgy elnevezések.

Kiegészítők ténylegesen nincsenek lefordítva, mindössze hozzá igazítottam őket a magyarításhoz, mert túl sok dolgot állítottak volna vissza angolra.

Jó szórakozást hozzá!

Vik"


Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Markarth
sztori alapú/zóna DLC
(2020. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.