Idézet a MorroHUN csapat weboldaláról:

"Körülbelül másfél éve, május elején jelentettük be, hogy elkezdtük az Elder Scrolls sorozat ötödik részének, a Skyrim magyarra fordítását.

Az eltelt időben sikerült több mint 3,5 millió karakternyi angol szöveget átültetni magyarra, ezt lektorálni és tesztelni. Azt hiszem, elmondható, hogy ez egy hatalmas vállalkozás volt, amit sikerült kifogástalan minőségben teljesítenünk.

Köszönöm szépen a csapattagok kiemelkedő, lelkes munkáját, a tesztelők és a hibajavítók elszántságát és a folyamatos támogatásotokat és bátorításotokat! Remélem, hogy a magyarítás sok örömteli pillanatot fog szerezni!" - MorroHUN team.

Magyarítás letöltése a MORROHUN weboldal Skyrim aloldalán
(A telepítő tartalmazza a teljes Skyrim alapjáték fordítását, illetve az angol hivatalos kiegészítőkkel is kompatibilis)

A gumininja HQ, a The Elder Scrolls HQ, jómagam és a teljes magyar The Elder Scrolls közösség nevében ezúton szeretném megköszönni a srácoknak azt a melót, amelyet véghezvittek.

Köszönjük srácok!

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Markarth
sztori alapú/zóna DLC
(2020. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.