Jónéhány gamer portál (N4G, Wired, NeoGAF, stb) lehozta pár órája hírként, hogy még a megjelenés előtt ekészült az első javítás, és a Skyrim pénteki megjelenésének napján már tölthetjük is az v1.1 patch-t (Steamen érdemes addig mindenkinek egy regisztrációt megejteni, kelleni fog). Hogy mit tartalmaz, még nem tudni, pénteken kiderül. Mindenesetre biztató, hogy, ha maradtak is pár bug és egyéb hiba a játékban, legalább a premier napján ezek egy részét elkerülhetjük a patch felrakásával.

Todd Howard közben nyilatkozta, hogy az első DLC már lassan készen áll a bevetésre. Ennek ellenére a Skyrim esetében "a kevesebb több" elvet fogják követni, és inkább ritkábban, de tartalmasabb DLC-ket fognak piacra dobni. A pár dolláros Horse Armor DLC és társait el is lehet felejteni, az ilyen hozzáállás már a múlté.

Update: Mint kiderült, a patch csupán pár stabilitási problémát hivatott javítani, valamint bugos volt 1-1 küldetés leadása és annak továbbléptetése a következő szakaszba.

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Deadlands
sztori alapú DLC
(2021. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.