Alig 36 órája, hogy megjelent a játék, de a modder közösség már neki is állt, hogy kijavítsa azokat a hibákat, amelyek szúrhatják a játékos szemét. Az első értelmesebb mod ezek közül egy közel 20mb-s példány, amely javítja a játékos orrát és állát, illetve ezek kissé elnagyolt texturáit cseréli le nagyobb felbontásúra. No More Blocky Noses and Chins

Másik dolog, ami miatt az emberek bosszankodnak, azok az árnyékok. Néha annyira darabos tud lenni egy-egy árnyék, hogy képes telesen kizökkenteni az egyszeri játékost az egyébként fantasztikusan szép világból. Ennek javítására egyelőre nincs általános megoldás, csak az .ini-kben lehet bűvészkedni. Pár oldal, ahol található ötlet a játék tuningjágoz: Potential Shadow Fix illetve Egyéb tweak lehetőségek. (utóbbi oldal tippjeinek egy részét magyarul is megtalálhatjátok a MorroHUN weboldalán)

Az egyetlen - aránylag működő árnyékolást javító megoldás - ezidáig:

  • Shadow minőséget levenni Mediumra.
  • SkyrimPrefs.ini-ben (doku-user-mygames-skyrim) átírni a iShadowMapResolutionSecondary és az iShadowMapResolutionPrimary értéket 4096-ra, valamint az iShadowMapResolution-ot szintén 4096-ra.
  • Mentés és kész. (érdemes mentés csinálni az .ini-ről előtte)


Előtte és Utána

Aki tud egyéb javítási lehetőségekről, jelezze fórumban vagy emailban, előre is kösz a magam és a látogatók nevében is. (a játékban található automatikus HDR funkció kikapcsolásának módjára is keressük a választ, aki tudja írja meg)

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Markarth
sztori alapú/zóna DLC
(2020. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.