Először is, mielőtt bárki komolyabb kárt tenne a karakterében (vagy közelebbi környezetében), a Bethesda tud a magic resistance hibáról, amelyet az 1.2-es patchtól kaptunk mikulásra. A hátrafelé repülő sárkányok sem egy közeli cirkuszból szöktek, azok is a patchtól kergültek meg. A javítás a jövő héten érkezik, addig bírja ki mindenki. (vagy ne frissítsen)

Ha már megjelenés, akkor Creation Kit. A modderek egyenek, igyanak, pihenjenek az ünnepek alatt, mert 2012 januárban jön a szerkesztő, és onnantól meló van. Illetve lesz. A CK a modok terjesztése szemszögéből teljes egészében kihasználja majd a Steam lehetőségeit, ugyanis a saját készítésű modokat bárki, ingyen publikálhatja a Steam Workshop-on keresztül. A júzerek pedig értékelhetik, letölthetik, figyelhetik, kommentelhetik. Igéret szerint ingyen. Aki ragaszkodik a Skyrimnexushoz, az is megnyugodhat, a modokat ott is el lehet majd érni továbbra is, a Steam Workshop ebből a szempontból nem kizárólagos, a készítő eldönti majd, merre publikál. A Szerkesztőhöz lesz időben hasonló mélységű segítség (wiki, videopéldatár, stb), mint volt az a régi, TES CS esetében is.

Egyelőre a legfontosabb feladat, hogy a játék megfelelően működjön. Ennek a kijavítása, helyrehozása az elsődleges, és ezt fogják a leghamarabb javítani. Ezzel kapcsolatban érkeznek majd frissítések. A játék balansz "problémáit" - túl erős a destruction ág, vagy 1shot mindenki lesből íjászkodva, stb - egy későbbi, januári patch fogja orvosolni. A terv, hogy a játékosok jelzéseit figyelve, folyamatosan frissítsék majd a játékot olyanra, amilyennek mi szeretnénk. Forrás: Bethesda blog

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.