Frissítve: 2013. 04. 01. kedd 11:26 12:06
És már lehet logolniuk a 3 napos EA-soknak is! Hajrá!

Frissítve: 2013. 04. 01. kedd 11:09 és 2014. 04. 02. szerda 00:47
A mai speciális napon (a 3 napos Early Accessel egy időben) elérhető válik a magyar megaszerver is! Azok, akik az 5 napossal kezdtek (és jelenleg már 10+ szint körül járnak), hogy ne kelljen újrakezdeni az egészet, még ma egy gyors frissítés után, a következő login idején megkapják a lehetőséget arra, hogy átmásolják a karaktereiket és a bank teljes tartalmát a magyar szerverre.

Guildeket nem lehet másolni, nekik sajnos újra meg kell alakulniuk. A jó hír az, hogy a guild bank tartalmát a guild vezetője fogja megkapni emailben, és ő újra feltöltheti majd a "raktárt". Guild Store-ba berakott tárgyakat az eladók a postaládájukban fogják megtalálni.

Természetesen mindez csak poén volt, április 1. tiszteletére. Ahhoz képest, hogy milyen gyengének tartottuk a poént amikor kitaláltuk, annál többen írtak ezzel kapcsolatban levelet és üzenetet Facebookon, segítséget kérve a beállításokhoz. Engedelmetekkel ezen levelek és üzenetek nagy részét itt és most válaszolnánk meg:

TRÉFA VOLT, NEM LESZ MAGYAR MEGASZERVER!

Frissítve: 2014. 04. 01. kedd 10:28
Hamarosan indul 3 napos Early Acces is, déli 12 környékén már érdemes próbálgatni a logint. Az Explorer's Pack féle ajándék tárgyakra figyeljetek! Illetve jó tanácsként annyit, hogy érdemes visszamenni a kezdő szigetre/zónába, mert kár lenne kihagyni az ottani Skyshardokat - és ha már ott vagytok, a szakmákhoz szükséges nyersanyagokkal tele van a terület, érdemes porszívózni egy kicsit.

Frissítve: 2014. 03. 31. hétfő 10:21
Figyeljen arra mindenki az EA során (és később is), hogy a petek, kincsestérképek, Mara gyűrű stb. - vagyis a bonus/extra tárgyak - emailben érkeznek "csatolt állományként", és ha egyszer eltettük őket, akkor rakjuk be a bankba őket minél hamarabb. Nagyon sokan jártak úgy, hogy kreáltak egy karaktert, megnézték a mailben érkezett cuccokat is, majd fél óra múlva rájöttek, hogy mégsem tetszik a karakter hajszíne, a füle nagysága, vagy épp' maga a faja vagy osztálya, ezért gyorsan törölték, majd újra létrehoztak egy újat vagy azon a néven, vagy másikon, lényegtelen. A lényeg az, hogy ilyenkor az extra tárgyak amely a törölt karakternél voltak, azok is törlődnek - végleg! - és lehet menni a supporthoz panaszkodni! Tegnap óta már az ESO launcher is figyelmeztet erre, de gondoltuk leírjuk itt is, csak óvatosan az extra itemekkel, egyszer használatosak, figyeljünk rájuk a karakter törlésnél!

Frissítve: 2014. 03. 30. vasárnap 12:41
Akinek gondja van a zoomolással a karaktergenerálás során, az kreáljon egy karaktert gyorsan, lépjen ki, majd kreáljon egy másikat, és a másodiknál már nincs gond.

Frissítve: 2014. 03. 30. vasárnap 12:05
Ahogy várható volt, most is hamarabb indult az ESO, mint a hivatalosan megadott időpont. Jó játékot mindenkinek!

Frissítve: 2014. 03. 30. vasárnap 11:42

További címek hamarosan (remélhetőleg)

Frissítve: 2014. 03. 30. vasárnap 10:29
Aki úgy dönt, hogy indít streamet a mai kezdéskor, az jelezze emailben és/vagy Facebookon, és kirakjuk majd a linkeket ide - hogy a 3 napos Early Accessel rendelkezők se "maradjanak le" a kezdésről.

Frissítve: 2014. 03. 30. vasárnap 10:09
Akinek játékra alkamas accountja van (EA és/vagy jatékkal beregelve rá), az bizonyára észrevette az értesítést az accounthoz regisztrált emailjén, hogy elérhetővé vált a hivatalos a fórumra történő regisztrálás. Csak meghívó kóddal lehet regelni, ezt kapta meg mindenki ma reggel. A fórum még nem éles, az majd délután 13:00-kor, most csak a regisztrációt lehet megejteni.

Ez volt tegnap:

No kérem, hamarosan kezdünk! Vasárnap délután egy órakor elindulnak az EU és az US szerverek (és ebben már bele van kalkulálva a hajnali óraátállítás is). A következő, folyamatosan frissített cikkben próbáljuk majd összeszedni a fontosabb információkat, problémákat, hasznos linkeket, stb. amelyek időközben felmerülnek, előkerülnek vagy csak éppen érdekesek.

 

Egyelőre az európai szerverek is Amerikában vannak - fizikailag -, de ahogy a bétában sem volt ezzel gond, úgy most élesben sem valószínű, hogy problémát fog okozni. Sőt, a latency ennél még jobb lesz majd, ha megérkeznek a gépek április vége felé Németországba. Célszerű az EU szervert választani már most, mert a bétával ellentétben, itt már véglegesen ott maradnak a karakterek, ahova kreáljuk, vagyis maximum 8-8 karakterünk lehet az EU és US szerveren, és ezek között már nincs közösködés.

Remélhetőleg már mindenki megadta az Early Acces kódját az Account managementben, és időközben frissítette a régi béta vagy a frissen leszedett ESO kliensét. Előbbi esetben egy cirka 4 gb a frissítés, utóbbi esetben több, 25-30 gb körül is lehetséges. Sőt, friss telepítésnél nem árt, ha van 65-70 gb szabad hely, mert a 30 gb letöltés csak tömörített cucc, abból bontja ki a klienst a telepítő, így egy ponton szükség lehet akár 70 gb szabad helyre is. Ha megvan a frissítés, megvan az account, akkor nincs más hátra, mint várni a holnap délutánt.

A fizetési modellt április 4-én, jövő hét pénteken - a hivatalos premieren - kell majd kiválasztani. Sanszos, hogy valamit mindenképpen meg kell adni, vagyis aki nem rendelkezik hitelkártyával, bankkártyával, vagy paypal/webmoney szintű netes fizetőeszközzel, annak van még 5 napja, hogy beszerezzen egy 60 napos Time Cardot. Már kapható piciny hazánkban is, ajánlott boltokat és linkeket megtaláljátok a Facebook oldalunk posztjai között.

Apróság, de holnap este The Walking Dead szezonfinálé (s4) is lesz, amelytől a hírek szerint letesszük a hajunkat - legalábbis Kirkman szerint. Ez a 45 perces szünet jól fog jönni az ESO Early Acces közben. "Who will survive? #Terminus" :)

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Markarth
sztori alapú/zóna DLC
(2020. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.