Zajlik az élet a The Elder Scrolls Online háza táján. Miközben a fejlesztők folyamatosan javítják a fő- és mellék küldetések, illetve a rendszer egyéb hibáit, sajnos újabb és újabb problémák kerülnek elő. Talán a legszembetűnőbb ezek közül a bossokat farmoló botok jelenléte a publikus dungeonokban és a kisebb romokban, barlangokban. A zóna chaten folyamatosan arany és power-levelinget X euróért áruló kínai farmerekről nem is beszélve. Mondani sem kell ezek után, hogy a fejlesztők a Húsvétot is a gépeik előtt töltötték, hiszen az ünnep alatt érkezett a következő, 1.0.5. számú frissítés, benne elsősorban küldetések hibáinak a javításával.

De, vannak ennél jobb híreink is! Először is, Cecameca elkészült a díjnyertes khajiit szobor festésével! (képek az összefoglaló végén tekinthetőek meg.) Ezek kívül érkezett pár csinos háttérkép is a hamarosan debütáló Craglorn Adventure Zónával kapcsolatban, illetve elkészült pár hazai portál ESO beszámolója is.

Egy szó mint száz, következzen egy rövid összefoglaló az elmúlt hét eseményeiről az ugrás után.


- Na, milyen lett a végleges szobor M'aiq? Tetszik?
- Csodálatos! M'aiq imádja! M'aiq egyetlen ismerőse jelenleg, aki nem faggatja folyamatosan!

Akkor lássuk a főbb eseményeket:

  • Két frissítés is érkezett az elmúlt héten, ezek részletei megtekinthetőek ITT (1.0.4.) és ITT (1.0.5.)
  • Eltűnt bank, inventory helyek, köddé vált tárgyak vagy skill pontok esetében megvan a hiba oka, a 1.0.4. frissítés ezt javította már. DE, visszaállítani az eredeti állapotot csak manuálisan lehet, egyesével, ezért akinek továbbra is hiányzik cucca vagy férőhelye, az írjon egy ticketet a supportnak, pontosan leírva mindent!
  • A korábban már beharangozott "boss loot cooldown" (vagyis csak bizonyos idő elteltével tudunk újra cuccot kiszedni egy-egy publikus dungeon bossból) már belső tesztelés alatt áll, hamarosan élesítik – remélhetőleg gátat szabva a bossok farmolásának.
  • Szintén belsőleg tesztelik és érkezik is hamarosan az a változtatás, hogy az instanceolt dungenokban található ládák tartalmát mindenki megkapja, nem csak az aki kinyitja.
  • Elindult a hivatalos oldal Craglorn szekciója, rajta megannyi érdekességgel és látnivalóval.
  • Előző hírhez kapcsolódóan: érkezett pár Craglorn témájú háttérkép is.


További felbontások a hivatalos oldalon ITT

És akkor következzenek Cecameca végleges Khajiit szobrocskájának képei:

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.