Egykoron Todd Howard, a The Elder Scrolls sorozat atyaúristene azt nyilatkozta, hogy a TES sorozat sosem fogja elhagyni Tamrielt, maximum az Oblivion létsíkjaira fogunk ellátogatni. Úgy fest, hogy a The Elder Scrolls Online fejlesztői vagy nem olvasták ezt a nyilatkozatot, vagy nem egyeztettek a Bethesda Game Studios vezetőivel, nem tudni, mindenesetre készülhetünk a nagy kalandra! Igen, a következő ESO kiegészítők valamelyikében nagy valószínűséggel a Sárkányföldre, vagyis Akavirra is el fogunk látogatni.

Hivatalos infó még nincs erről, viszont adatbányászok a tegnapi 2.0.3-ás frissítés állományai között véletlenül találták meg az alábbi (fenti) félkész töltőképernyőt, amely után még mélyebbre ástak és újabb félkész mondatokat, leírásokat találtak. A sztori az Ebonhearti Paktum sztorijához kapcsolódik, amely szerint a legutóbbi Akaviri inváziót Jorunn Király csak a Tribunal segítségével tudta megállítani és visszaverni úgy, hogy még épp’ időben kiegészültek a Black Marshból érkező felszabadított Argóniai rabszolgák seregével. Ez az összefogás alkotta meg lényegében az Ebonhearti Paktumot.

A DLC sztorija itt veszi fel a fonalat, miszerint az Akaviri inváziós sereg vezetőjét és magas rangú segítőit nem sikerült elkapni, mert kihasználva a káoszt megszöktek a Destiny nevezetű hajón, és épségben visszatértek Kamalba (Akavir egyik tartományába). Természetesen közben nyilvánvalóvá tették, hogy egy még nagyobb sereggel hamarosan visszatérnek, mert az Akaviri inváziós sereg mindig befejezi azt, amibe belekezdtek - főleg, ha nincs felkent sárkányvérű uralkodója Tamrielnek. Ne felejtsük el, hogy Akaviri leszármazottakból lesz később a Blades, a sárkányvérű Császárokat védő elit testőrség - vagyis nem kispályás harcosokról van szó.

Az újabb inváziót megelőzendő Tamriel népe úgy dönt, hogy ezúttal elébe menne a dolgoknak, és Tamriel egyesített hadserege látogat el Akavirra, soraikban a kedves játékosokkal. Mivel Akavir partjaira nem nyaralni jár az ember, ezért több mint valószínű, hogy egy újabb Adventure Zónaként lesz hozzá szerencsénk, de ez csak tipp egyelőre. Várjuk meg a hivatalos bejelentést!

Forrás: elderscrolls.net

(mindez természetesen csak egy tesco gazdaságos áprilisi álhír, sajnos idén csak erre futotta)

Megosztás

 

Fontosabb információk:

 

Eddig megjelent DLC-k:
(kisebb kiegészítők)


Imperial City
(PVP tartalom)

Orsinium

(PVE/sztori alapú)

Thieves Guild
(PVE/sztori alapú)
Dark Brotherhood

(PVE/sztori alapú)

Shadow of the Hist

(PVE/Dungeon DLC)
One Tamriel

(openworld gameplay
bevezetése)

Homestead

(PVE/Housing DLC)

Horns of the Reach

(PVE/Dungeon DLC
)
Clockwork City
(PVE/sztori alapú)

Dragon Bones
(PVE/Dungeon DLC)
Wolfhunter
(PVE/Dungeon DLC)
Murkmire
(PVE/sztori alapú)

 

 

Eddig megjelent Chapterek
(nagyobb kiegészítők)

The Elder Scrolls Online:
MORROWIND

2017. június


The Elder Scrolls Online:
SUMMERSET

2018. május


 

Készülőben lévő DLC-k,
nagyobb változások:

(bővebb infók
hamarosan)


 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.