Egykoron Todd Howard, a The Elder Scrolls sorozat atyaúristene azt nyilatkozta, hogy a TES sorozat sosem fogja elhagyni Tamrielt, maximum az Oblivion létsíkjaira fogunk ellátogatni. Úgy fest, hogy a The Elder Scrolls Online fejlesztői vagy nem olvasták ezt a nyilatkozatot, vagy nem egyeztettek a Bethesda Game Studios vezetőivel, nem tudni, mindenesetre készülhetünk a nagy kalandra! Igen, a következő ESO kiegészítők valamelyikében nagy valószínűséggel a Sárkányföldre, vagyis Akavirra is el fogunk látogatni.

Hivatalos infó még nincs erről, viszont adatbányászok a tegnapi 2.0.3-ás frissítés állományai között véletlenül találták meg az alábbi (fenti) félkész töltőképernyőt, amely után még mélyebbre ástak és újabb félkész mondatokat, leírásokat találtak. A sztori az Ebonhearti Paktum sztorijához kapcsolódik, amely szerint a legutóbbi Akaviri inváziót Jorunn Király csak a Tribunal segítségével tudta megállítani és visszaverni úgy, hogy még épp’ időben kiegészültek a Black Marshból érkező felszabadított Argóniai rabszolgák seregével. Ez az összefogás alkotta meg lényegében az Ebonhearti Paktumot.

A DLC sztorija itt veszi fel a fonalat, miszerint az Akaviri inváziós sereg vezetőjét és magas rangú segítőit nem sikerült elkapni, mert kihasználva a káoszt megszöktek a Destiny nevezetű hajón, és épségben visszatértek Kamalba (Akavir egyik tartományába). Természetesen közben nyilvánvalóvá tették, hogy egy még nagyobb sereggel hamarosan visszatérnek, mert az Akaviri inváziós sereg mindig befejezi azt, amibe belekezdtek - főleg, ha nincs felkent sárkányvérű uralkodója Tamrielnek. Ne felejtsük el, hogy Akaviri leszármazottakból lesz később a Blades, a sárkányvérű Császárokat védő elit testőrség - vagyis nem kispályás harcosokról van szó.

Az újabb inváziót megelőzendő Tamriel népe úgy dönt, hogy ezúttal elébe menne a dolgoknak, és Tamriel egyesített hadserege látogat el Akavirra, soraikban a kedves játékosokkal. Mivel Akavir partjaira nem nyaralni jár az ember, ezért több mint valószínű, hogy egy újabb Adventure Zónaként lesz hozzá szerencsénk, de ez csak tipp egyelőre. Várjuk meg a hivatalos bejelentést!

Forrás: elderscrolls.net

(mindez természetesen csak egy tesco gazdaságos áprilisi álhír, sajnos idén csak erre futotta)

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Wrathstone
Dungeon DLC
(2019. február)

 

The Elder Scrolls Online:
Elsweyr

kiegészítő/Chapter
2019. június 4.


? ? ? ? ?
Dungeon Pack DLC
(2019. harmadik negyedév)

 

? ? ? ? ?
sztori alapú/zóna DLC
(2019. negyedik negyedév)

 

 

Eddig megjelent:

ESO DLC-k és
Chapterek listája

 

 

Közösségi események,
ünnepek:


New Life Festival

Midyear Mayhem

Jester Festival

Witches Festival

Undaunted Celebration

Anniversary Event

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.