A konzolos start megtörtént (még ha picit döcögősen is) és immáron az összes platformon elérhető a The Elder Scrolls Online. Ennek örömére - vagy éppen ennek következményeként, ki tudja -, júliusban új tárgyak érkeznek majd a Crown Store kínálatába. Sőt, az ígéretek szerint mostantól kezdve minden hónapban újabb és újabb egyedi petek, hátasok, kosztümök és egyéb apróságok válnak elérhetővé. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb egyedi tárgy csak meghatározott ideig lesz beszerezhető, lásd a mostani kínálatban a "jeges" Frost Mare hátast ami csak 5 napig lesz elérhető, vagyis érdemes figyelemmel kísérni az aktuális kínálatot. Júliusban tutira érkezik majd tehát egy új pet, egy új mount, egyedi két ruha/kosztüm.

Ashlander Pack
(a Morrowindből ismert nomád Dunmer törzsek ruháival)

 

Evening Dress
(csinos kis ruha egy esti vacsorához vagy összejövetelhez - vámpíroknak mindenképpen)

 

Frost Mare
("hidegvérű" kis hátas, mely eredete nem ismert, de a Mágus Céhe úgy gondolja, hogy Takubarból származhatnak, a Cold Flame Atronachok létsíkjáról)
Csak 5 napig lesz beszerezhető, július 2. és 7. között.

 

Abecean Ratter Cat
(kedves és aranyos kis patkányfogó macska, amely köszönhetően a kiváló rágcsálóvadász hírnevének - akár a kétszer akkora Skeevereket is elintézi - egyben a tengerészek kedvenc háziállata)

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.