Frissítés: 2014. március 14. péntek 15:22
Na, elkezdődött a hétvégi móka s kacagás, picivel hamarabb is, ahogy azt illik. Ne feledjétek, a karakterek fotóit továbbra is várjuk majd a jövő héten a Hall of Champions nevű ESO béta emlékalbumba.

Jó szórakozást a hétvégén! Akinek kérdése vagy észrevétele lenne, az vagy a fórumban vagy Facebookon próbálkozzon, piciny  de lelkes TES közösségünk ahol tud, segít :)

Frissítés: 2014. március 14. péntek 9:32
Akinek az EU kliens telepítése során a lent látható üzenet jön elő hibaként, az ne essen pánikba. Lépjen ki a telepítőből, nevezze át az EU mappát valami másra, mondjuk "The Elder Scrolls Online NEMEU"-ra, majd indítsa el újra a telepítőt, és engedje a migrációt. 2 perc és játszható állapotba kerül a játék, mert az eredeti The Elder Scrolls Online mappát (ami egyben az US kliens) nevezi át EU-ra, és így nem kell újra leszedni 22gb-t, és a többi frissítést.

Vagyis, az egész jelenség akkor jön elő, ha van már az update/migráció előtt is EU mappánk.

Frissítés: 2014. március 12. szerda, 13:01
A hétvégi béta során minden elérhető lesz a játékosok számára, ami a The Elder Scrolls Online Imperial/gyűjtői kiadáshoz, és/vagy az pre-order/pre-purchase esetében kapott Explorer's Packhoz jár. Petek, crafting stílus, Imperial faj, és igen, a 100 aranyba kerülő hátas vihető az első istállóból, amely útba esik.

Aki Frakciótól függetlenséget akar (lásd Explorer's Pack), annak új karaktert kell kezdenie. Meglévő karakterrel nem lehet, de ha újat kezdünk, akkor Altmerek mehetnek az Ebonheartba, vagy akár a Nordok a Daggerfallba játszani, és így tovább.

Frissítés: 2014. március 11. kedd, 20:12
Akkor lássuk, mit is kapunk most a hétvégén!

  • A gyűjtői Imperial Edition és a pre-order/pre-purchase tartalmak tesztelése! Nocsak. Imperial stílusú crafting többek között. Hogy a fajt lehet e választani, nem tudni egyelőre. De tudni, lehet IMPERIAL "fajjal"  is játszani!
  • Új zóna, a 17-25 szintű tartalmakkal, mind a három Frakcióban.
  • Dark Fissures: A Dark Anchor kis tesói, működésük hasonló, és szólózhatóak.
  • Ütközés vizsgálat: játékos kontra mobok és npck esetében csak, továbbra sincs jelen ez PVP-ben.
  • Kihagyható tutorial, bár a szökés át lett tervezve, izgalmasabbá és érdekesebbé. De, ha akarunk, akkor egyből az első városban kezdünk. Egyszer végig kell menni a szökésen, még akkor is, hiába van már korábbi bétából karakterünk.
  • Több kirámolható láda, hordó, doboz és miegymás.
  • 60-as bank már a kezdetben is, a korábbi 30 helyett.
  • Az inventory is 50-es 60-as lesz kezdetben.
  • és még ezernyi más fix és javítás, köztük animációk, hangok, küldetések, stb.


Hétvégi karaktereket továbbra is várjuk a Hall of Champions c. bétás emlékalbumba!

A cikket folyamatosan frissítjük a hét folyamán! Korábbi fejlemények az ugrás mögött!

Frissítés: 2014. március 11. kedd, 19:00
Akinek még nincs kulcsa, az mmorpg.com-ról megint igényelhet egyet. Van még másik tucat oldal (a fórumban van pár link) ahol lehet, de talán itt a leggyorsabb.

 

Frissítés: 2014. március 11. kedd, 18:20
Kimentek a meghívók, meg az emlékeztetők. A mostani hétvégén már csatasorba áll az EU szerverpark is. Megijedni nem kell, át lettek másolva a karakterek az EU-ra is a korábbi US tesztekről. Így, aki úgy gondolja - és ezt mondjuk épp javasolnánk is -, az EU-t próbálja ki a hétvégén. Lássuk, hogy mit tud, mekkora a lag, mennyire stabil, stb. Mégis csak itt fogunk játszani nem egészen 3 hét múlva. Nem tudni egyelőre azt, hogy US és EU szerveren játszók láthatják e egymást a mostani teszt alatt, de sanszos, hogy nem, mivel élesben sem fog menni, és nem sok értelme van most egy béta miatt kivételt tenni.

Fontos még tudni, hogy a mostani bétában már elérhető lesz a tutorial kihagyás és az ütközésvizsgálat is bekerült. A többi változtatással egyetemben, amelyet egy korábbi cikkben is ecseteltünk.

Majom pet ezért a bétáért is jár, vagyis aki csak most tesztel először, az is megkapja majd, ha folytatja a játékot áprilisban.

2014. március 10. hétfő, 16:40
Hétvégén újra kinyílik Tamriel kapuja, és kezdetét veszi az újabb The Elder Scrolls Online béta. Ami biztos, hogy a régi karaktereinket folytathatjuk, és aki részt vett bármelyik bétában, az automatikusan bekerül a mostaniba is. Pontos részletek holnap, a hivatalos bejelentéskor.

A cikket folyamatosan frissítjük a hét folyamán!

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Wrathstone
Dungeon DLC
(2019. február)

 

The Elder Scrolls Online:
Elsweyr

kiegészítő/Chapter
2019. június 4.


Scalebreaker
Dungeon Pack DLC
(2019. augusztus 13.)

 

Dragonhold
sztori alapú/zóna DLC
(2019. negyedik negyedév)

 

 

Eddig megjelent:

ESO DLC-k és
Chapterek listája

 

 

Közösségi események,
ünnepek:


New Life Festival

Midyear Mayhem

Jester Festival

Witches Festival

Undaunted Celebration

Anniversary Event

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.